• Corona Vragen en Antwoorden
 • Archief Corona berichten

  3 MEI 

  Het aangepaste trainingsschema dat met ingang van dinsdag 5 mei van kracht is.

  28 APRIL 

  https://www.buitenveldert.com/corona-vragen-en-antwoorden/

  24 APRIL

  Jeugd weer voorzichtig de voetbalvelden op. Lees hier het volledige bericht. 

   ~~~~~ EERDERE BERICHTEN ~~~~~  

  21 APRIL 

  Beste Buitenvelders, jullie hebben allemaal kennis kunnen nemen van de besluiten van het kabinet over de periode na 28 april. Er ontstaan na 28 april meer mogelijkheden om met (een deel van) de jeugd weer te gaan trainen, maar wel onder strikte voorwaarden. Het bestuur gaat zich hierover nu buigen, waarbij ook de adviezen van de KNVB en de richtlijnen van de gemeente moeten worden betrokken. Wij zullen hier uiterlijk donderdag 23 april meer duidelijkheid over geven via de website. We wensen jullie bij deze opnieuw veel gezondheid en sterkte toe en hopelijk tot snel!

  3 APRIL

  Beste leden, beste btv-ers, Amsterdam, april 202.
  Lees hier de volledige brief van het bestuur aan de leden.

  31 MAART 

  Hopelijk verkeren jullie allemaal in goede gezondheid en blijven jullie gezond!

  Met het oog op de vanavond door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB helaas moeten besluiten dat de amateurvoetbalcompetities dit seizoen niet meer worden hervat (zie volledige berichthier).

  Wat voor gevolgen dit besluit heeft voor alle leden, trainers/trainsters, vrijwilligers en betrokkenen van sc Buitenveldert informeren we iedereen z.s.m  

  Update Corona-virus: tot en met 6 april is de club dicht en zijn trainingen afgelast

  Het hoofdbestuur heeft, met pijn in het voetbalhart, besloten de club tot en met 6 april geheel te sluiten en alle trainingen af te gelasten

  Het besluit is genomen op grond van het advies van de KNVB en het besluit van de gemeente Amsterdam om alle sportparken van de gemeente tot die datum te sluiten. Ook hebben we overlegd met onze medische commissie.

  Het volledige bericht vind je hier

  Veel sterkte allemaal en blijf gezond! Hoofdbestuur sc Buitenveldert

  “Een betrokken club voor iedereen met een voetbalhart”