Teamindelingen ABC-Junioren '18-'19

 

** VOORLOPIGE ** TEAMINDELINGEN SEIZOEN 2018-2019 ABC-JUNIOREN
WIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN

Het maken van de teamindelingen is altijd weer een lastige klus. Wij proberen dat zo zorgvuldig mogelijk te doen op basis van de kennis die we via scouting, de trainers en leiders van alle spelers hebben en de persoonlijke wensen van een ieder. Het is helaas niet altijd mogelijk om alle wensen in te willigen. Mocht je op of aanmerkingen hebben, neem dan per e-mail contact op met coördinator (zie e-mailadres bovenaan iedere leeftijdscategorie). Verzoeken worden serieus in behandeling genomen, maar kunnen om voetbaltechnische en praktische redenen niet altijd worden uitgevoerd. Er moet bijvoorbeeld wel plaats zijn.    

Let op: Spelers die nog een contributieachterstand hebben of afgelopen seizoen zonder lidmaatschap gespeeld hebben, zullen niet worden opgesteld. Mocht dit niet tijdig worden geregeld dan kan zijn/haar plaats worden ingenomen door iemand van de wachtlijst!
   
Aan het begin van het seizoen gaan de trainers en coördinatoren nog eens goed de teamindeling bekijken. Tijdens de voorbereiding in augustus/september en gedurende de bekerwedstrijden, worden de spelers en hun teams nauwlettend gevolgd. Vervolgens wordt de laatste hand gelegd aan de indeling. Pas vlak voor de start van de competitie in september is de indeling definitief.  

Met sportieve groet, De Jeugdcommissie en Technische Staf