Teamindeling DEF-pupillen '18-'19

 

** VOORLOPIGE ** TEAMINDELINGEN SEIZOEN 2018-2019 O8 t/m O13-PUPILLEN   
WIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN

Het maken van de teamindelingen is altijd weer een lastige klus. Wij proberen dat zo zorgvuldig mogelijk te doen op basis van de kennis die we via scouting, de trainers en leiders van alle spelers hebben en de persoonlijke wensen van een ieder. Het is helaas niet altijd mogelijk om alle wensen in te willigen. Mocht u op of aanmerkingen hebben, (heeft u bijvoorbeeld het verzoek of uw zoon of dochter in een ander team kan spelen, of staat uw kind niet ingedeeld) neemt u dan per e-mail contact op met coördinator (zie e-mailadres bovenaan iedere leeftijdscategorie). Verzoeken worden serieus in behandeling genomen, maar kunnen om voetbaltechnische en praktische redenen niet altijd worden uitgevoerd. Er moet bijvoorbeeld wel plaats zijn. 

Let op: Spelers die nog een contributieachterstand hebben of afgelopen seizoen zonder lidmaatschap gespeeld hebben, zullen niet worden opgesteld. Mocht dit niet tijdig worden geregeld dan kan zijn/haar plaats worden ingenomen door iemand van de wachtlijst!

ZATERDAG 30 JUNI STARTDAG ALLE PUPILLEN, SPELERS EN OUDERS. OPKOMST VERPLICHT! Sinds enkele jaren organiseren wij voor alle, niet-selectieteams, de startdag. Op deze dag maakt iedereen kennis met zijn nieuwe team en worden enkele onderlinge wedstrijden gespeeld. De ouders bespreken en verdelen onderling de diverse taken binnen het team. Let wel dat iedere ouder zijn bijdrage aan het team moet leveren. De opkomst voor deze dag is voor zowel ouders als spelers verplicht!