leuke oefen pot BTV - : - - -

Vanavond de oefenwedstrijd tegen AFC JO15-2 (3e divisie), een mooi moment om te zien waar beide teams staan. Het weer was prima en zoals het een (straat) derby betaamt waren beide teams erop gebrand een goed resultaat neer te zetten. Door de jaren heen heb ik, en met mij vele ouders, ook bij de voetbaltegenstanders, veel mensen leren kennen, het is leuk elkaar na het zomerreses weer te ontmoeten en bij te praten.

Wat de wedstrijd betreft, (goed geleid door Rene die veel liet spelen) gaven beide ploegen elkaar weinig ruimte en werd er gestreden om elke cm. Hierdoor leek het soms wat rommelig maar toch konden beiden zich vaak weer vrij voetballen. Ik heb natuurlijk een BTV pet op maar ik vond echt dat de eerste helft BTV duidelijk de betere partij was, we waren net gretiger, wonnen meer persoonlijke duels. Het feit dat AFC eigenlijk geen enkel moment gevaarlijk werd en dat wij toch 2 keer scoorden zegt genoeg.

De tweede helft begonnen we iets minder maar nog steeds werd er fel en bij vlagen briljant gevoetbald. Deze helft werd AFC zeggen en schrijven 2 keer gevaarlijk maar Dante stond goed en keepte zeer stabiel en zeker. BTV daarintegen werd vele malen gevaarlijk en de einduitslag van 0-4 had ook maar zo 0-6 of 0-7 kunnen zijn.

Kortom een goede match en graadmeter voor ons maar ook voor AFC, daar zullen ze nog wel even nodig hebben om het team op het niveau te krijgen van vorig jaar.

 

Videoverslag 1e helft klik HIER

Videoverslag 2e helft klik HIER

 

Verslag van de wedstrijd gemaakt door AFC klik HIER

Auteur: JBN