Aanmelden

Op dit moment zorgt een klein team van enthousiaste, zeer hard werkende vrijwilligers ervoor dat onze leden ieder weekend op een plezierige manier hun wedstrijden kunnen afwerken. Dit kleine team van vrijwilligers (ongeveer 10 % van ons ledenbestand) doet meer dan 95 % van al het werk. Als bij ziekte, verhuizing of andere omstandigheden één van deze vrijwilligers niet inzetbaar is, raken de andere vrijwilligers al snel overbelast.

Buitenveldert wil de komende twee of drie seizoenen proberen een aantal nieuwe vrijwilligers te werven zodat het mogelijk is om de vrijwilligerstaken echt vrijwillig te houden. We denken daarbij niet alleen aan de leden zelf of ouders van jeugdleden maar ook aan tantes, ooms, oma’s, opa’s en buren van onze leden. Als we niet genoeg nieuwe mensen kunnen vinden is het noodzakelijk ieder lid te verplichten een vrijwilligerstaak op zich te nemen (of af te kopen) zoals bij vele hockey-, voetbal- en andere sportclubs in de regio Amsterdam al jaren gebruikelijk is.

Op dit moment hebben we dringend nodig:

  • Jeugdtrainers voor de woensdagmiddag.
  • Bardienstmedewerkers. Een halve dag per zes weken (of vaker). 
  • Kantinemedewerkers. 
  • Iemand voor de werving van en het onderhouden van contacten met sponsoren voor o.a. shirtreclame, reclameborden en advertenties op de website. 
  • Handige mensen die af en toe kunnen komen klussen zodat ons prachtige nieuwe sportcomplex prachtig blijft.

Kom jij ons versterken? Stuur een bericht naar vrijwilligers@buitenveldert.com of vul direct onderstaand formulier in!