27-10-2014 - Kleedkamersleutels en opbergboxen

Neem alleen waardevolle spullen mee naar de club als het echt niet anders kan! Om zoveel mogelijk te voorkomen dat spullen “verdwijnen”, is er een beleid opgesteld voor het afgeven van opbergboxen en kleedkamersleutels:

Het bestuur van sc Buitenveldert adviseert om geen waardevolle spullen mee te nemen naar de club als het niet echt noodzakelijk is.  

Heb je toch waardevolle spullen mee, doe deze dan als team in een plastic opbergbox, deze is achter de bar te verkrijgen en kan daar weer worden afgegeven zodra de spullen verzameld zijn.  

Als je de opbergbox weer inlevert bij de bar, wacht dan tot je het label met nummer ontvangt van de barmedewerker. Dit om te voorkomen dat de opbergbox van de bar wordt weggenomen. 

Ook als je je spullen hebt afgegeven in de plastic opbergbox achter de bar, doe dan nog steeds de kleedkamer op slot. Ook kleding kan gestolen worden. 

Sleutels van kleedkamers worden alleen afgegeven aan de trainers of leiders van jeugdteams of senioren selectieteams. De trainers/leiders dragen verantwoordelijkheid voor de sleutel gedurende de tijd dat hun team de kleedkamer gebruikt. 

Spelers die te laat komen voor training of wedstrijd, worden door de barmedewerkers naar de trainer/leider gestuurd die de sleutel heeft ontvangen. Deze kan dan zelf bepalen of hij/zij meeloopt naar de kleedkamer of de speler op het veld laat omkleden.  

Mocht een trainer twee teams achter elkaar trainen, dan neemt hij/zij beide sleutels mee naar het veld. Het team dat als tweede traint, kan de sleutel vervolgens komen halen bij de trainer. 

Bij senioren (de niet-selectieteams) wordt de naam genoteerd van de persoon aan wie de sleutel wordt meegegeven. 

De bak met waardevolle spullen kan alleen worden afgehaald door de persoon die het bijbehorende label kan afgeven.