08-09-2014 - Nieuwe hoofdsponsor - welkom ING

Welkom ING!

Buitenveldert Vrouwen 1 – Jong FC Twente: 13 september, 14:30 uur 

Wie de afgelopen weken op de club is geweest, zal het niet ontgaan zijn: sc Buitenveldert heeft een nieuwe hoofdsponsor!  Wij zijn blij en trots dat ING zich met ingang van 1 september 2014 voor 3 jaar heeft verbonden aan onze club.

In maart 2014 startte ING met één van de meest omvangrijke sponsorprogramma’s in de geschiedenis van het Nederlandse amateurvoetbal. Clubs uit het hele land maakten met een onderscheidende en originele pitch kans op een intensief sponsorschap van ING. sc Buitenveldert is één van de 122 amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond is met een intensief hoofdsponsorschap. Met dit programma wil ING samen met de KNVB het amateurvoetbal in Nederland een aanzienlijke impuls geven.

De pitch waarmee sc Buitenveldert het hoofsponsorschap in de wacht heeft gesleept, werd onder leiding van Fred Bloem door een team van vrijwilligers gemaakt. De drie hoofdpunten waarop werd ingezet waren:

1. Continuïteit: vasthouden wat we met zijn allen hebben opgebouwd en toch de contributie op een aanvaardbaar niveau houden zodat sc Buitenveldert een club kan blijven waar iedereen met plezier kan voetballen;
2. Verdere professionalisering van onze vrouwen/meisjesafdeling: vrouwenvoetbal is de snelst groeiende sport van Nederland en sc Buitenveldert loopt daarin voorop;
3. Maatschappelijke verantwoordelijkheid: voetbal moet vooral ook op een leuke en gezonde manier worden gespeeld.

Dat ING onze club wil ondersteunen om deze ambities waar te maken, is te danken aan alle vrijwilligers die sc Buitenveldert de afgelopen 40 jaar hebben helpen opbouwen en het is een prachtig verjaardagcadeau! 

ING is de komende 3 jaar shirtsponsor van alle topvrouwen- en meisjes teams en de naam ING prijkt op de spelersbus van ons eerste vrouwen team. Daarnaast ondersteunt ING de activiteiten van de gedragscommissie en scheidsrechtersopleiding. ING is verder te zien op onze velden, in ons clubgebouw en in onze media. Wij heten ING van harte welkom bij sc Buitenveldert!

Op zaterdag 13 september a.s. om 14.30 uur speelt Vrouwen 1 van sc Buitenveldert de eerste thuiswedstrijd van het seizoen  2014/15, tegen Jong FC Twente, in shirts met onze nieuwe sponsor.

Wij rekenen op u om onze kampioenen te komen aanmoedigen bij het verdedigen van hun titel en ING een warme ontvangst te geven – de toegang is gratis.