Buitenvelderts Jonge Sterren leven zich uit bij Waterwijk

27-05-2014 - Buitenvelderts Jonge Sterren leven zich uit bij Waterwijk

Zaterdag 24 mei speelden de jongste voetballers van Buitenveldert een toernooi bij Waterwijk in Almere. De zon scheen en onze jongens en meisjes hadden er duidelijk zin in. Het plezier spatte er vanaf en het was spannend om in het tenue van Buitenveldert ook tegen andere clubs te spelen.

De acht teams van 2008- en 2007-kinderen speelden drie wedstrijden van een kwartier met vier tegen vier. Jonge scheidsrechters van Waterwijk hielden een oogje in het zeil. De Buitenveldert-ploegen speelden vol overgave en wonnen, verloren en speelden gelijk.

Er was ook nog een penaltybokaal. Eerst streden de ploeggenoten onderling om een plek in de finale tegen de sterke jeugdkeepers van Waterwijk. Degenen die overbleven, mochten onder toeziend oog van iedereen en begeleid door een speaker om de penaltybokaal vechten.

Al met al vermaakte iedereen zich prima en moedigden de ouders de kinderen enthousiast aan. Met rode hoofden, vermoeide benen, een vaantje voor allen en een beker voor ieder team, keerden de Jonge Sterren voldaan terug naar Amsterdam. Bedankt Waterwijk voor de organisatie en het leuke toernooi!