15-04-2013 - Kids for Kids toernooi 2013

Zaterdag 13 april hebben twee teams van de Jonge Sterren namens Buitenveldert meegedaan aan het Kids for Kids mini-toernooi. Dit jaarlijks terugkerende toernooi staat bekend om de goede organisatie en het goede doel. 

Met eenentwintig kinderen en evenzoveel ouders zijn we naar Haarlem afgereisd om bij vv Schoten mee te doen aan het toernooi Kids for Kids. Dit jaar gaat het ingezamelde geld naar het goede doel Colombinehuis Flevoland. 

Met veel plezier en fanatisme vlogen onze sterren over de Haarlemse velden. Het was even wennen om op zo'n groot veld en met z'n zevenen te spelen, maar al snel hadden ze de smaak te pakken. De kinderen vonden het vooral leuk om eens tegen andere kinderen en clubs te spelen dan de eigen bekende jonge sterren. Er werd gewonnen en ook verloren. Aan het einde van de middag kregen alle teams een beker, een teamfoto en elk kind een mooi T-shirt. 

Ik bedank Ivon, Annemieke, Tamar, Liza, Leon en Henk namens alle ouders voor hun hulp ter plekke. En ook de ouders die op een positieve manier de kinderen hebben aangemoedigd. Ik heb genoten en wat mij betreft zijn we er volgend jaar ook weer bij met de Jonge sterren. 

groeten Dayenne, coordinator Jonge Sterren