16-01-2019 - Vertrek Wilfred den Breejen

Onze hoofdtrainer van de zaterdagselectie, Wilfred den Breejen, heeft aangegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen als hoofdtrainer van de zaterdagselectie van sc Buitenveldert.

Wilfred is liefst tien jaar verbonden geweest aan sc Buitenveldert, waarvan de laatste vijf jaar als hoofdtrainer van de zaterdagselectie. Onder zijn leiding promoveerde de zaterdag 1 van de 4e naar de 2e klasse.

Wilfred den Breejen: ‘Sc Buitenveldert heeft me de mogelijkheid geboden om als jonge trainer mee te groeien met de ambitie van de club. Ik wil me nu focussen op mijn maatschappelijke carrière. Of ik volgend jaar nog ergens voor een groep sta? Geen idee. Goed mogelijk dat ik als trainer een sabbatical neem en me hier aansluit bij het derde. Lekker zelf weer eens een balletje trappen.

Voorzitter Bertholt Leeftink: ‘Wilfred heeft een bepalende rol gespeeld in de ontwikkeling die sc Buitenveldert heeft doorgemaakt, eerst bij de jongste jeugd, later bij bij de senioren. Wilfred begrijpt precies wat we willen bij sc Buitenveldert: de ontwikkeling van spelers staat voorop. Onder Wilfred heeft onze jeugd altijd volop kansen gekregen. Dat is cruciaal voor het DNA van onze club.