21-04-2018 - 3e helft toernooi, 16 juni 2018

Op zaterdag 16 juni 2018 organiseert sc Buitenveldert het 3e HELFT TOERNOOI

De teams kunnen zich vanaf nu inschrijven. Stuur een mail naar 3ehelft@buitenveldert.com. Deelname kost 50 euro per team en deze kosten kunnen op de dag zelf bij de aanmelding betaald worden.

Er zullen dit jaar 4 categorieën zijn (mits er per categorie voldoende aanmeldingen zijn).

Een team bestaat uit 6 veldspelers en een keeper. Er wordt op halve velden gespeeld. Teams mogen zelf bepalen hoeveel wissels zij meenemen.

De categorieën zijn:

- Heren
- Heren 35+ (er mogen geen dispensatiespelers meedoen. Leeftijd is 35 jaar of ouder)
- Dames 35+ (er mogen geen dispensatiespeelsters meedoen. Leeftijd is 35 jaar of ouder) - Mix teams (er dienen te allen tijde 3 dames en 3 heren in het veld te staan)

Vermeld bij het inschrijven via 3ehelft@buitenveldert.com duidelijk de volgende gegevens: - Teamnaam

- Deelname in welke categorie
- Naam aanspreekpunt
- Telefoonnummer aanspreekpunt
- E-mailadres aanspreekpunt
- Eet mee met .......... spelers

Het toernooi zal om 12.00 uur van start gaan en de finale zal rond 17:00 uur afgelopen zijn. Voor de prijsuitreiking die rond 17.30 uur zal zijn is er een officieel gedeelte.

Het officiële gedeelte zal gebruikt worden om stil te staan bij het overlijden van Marcel Geervliet, het fundament van het 3e helfttoernooi. Dit is het moment dat het 3e helft toernooi officieel zal worden hernoemd naar het Marcel Geervliet Toernooi. Onderdeel van het hernoemen van het toernooi is ook dat sponsor en goede vriend van Marcel, Connect Autolease, zich voor deze editie als sponsor aan het toernooi heeft verbonden.

Alle teams (8 spelers) krijgen van Connect Autolease een BBQ aangeboden. Willen er meer spelers uit het team gebruik maken van de BBQ dan kan dat, maar dan wordt er een bijdrage van €10,00 per extra persoon gevraagd. De extra bijdrage voor de BBQ dient vooraf overgemaakt te worden.

Om te zorgen voor een goede voorbereiding van de BBQ vragen wij hierbij om bij de inschrijving aan te geven hoeveel teamleden blijven eten en of er rekening gehouden moet worden met halal of vegetarische eters.

Na de prijsuitreiking zal onder begeleiding van DJ Floyd tot 21.00 uur een feestje gemaakt worden. Wij hopen weer op veel aanmeldingen en een mooie dag.