04-03-2017 - Wilfred den Breejen nog twee jaar verbonden aan Sc Buitenveldert

Wilfred den Breejen, hoofdtrainer van de zaterdagselectie, blijft voor de komende twee jaar verbonden aan Sc Buitenveldert. Naast hoofdtrainer van de zaterdagselectie, wordt hij co√∂rdinator van de O19 selectie (zaterdag en zondag). Daarnaast gaat hij de woensdagmiddag trainingen van de jonge sterren en van de niet-selectiejeugd O8-O11 aansturen. 

Voorzitter Bertholt Leeftink: 'Wilfred en Sc Buitenveldert besloten begin dit jaar, met pijn in het hart, aan het eind van het seizoen afscheid van elkaar te nemen. We bleven daarna met elkaar in gesprek over de toekomst van Sc Buitenveldert en de stappen die wij als club willen maken. Toen ging het over en weer kriebelen. Als voorzitter ben ik er trots op dat we een vakman als Wilfred, die 8 jaar geleden begon bij onze f-pupillen, nu kunnen betrekken bij de niet-selectie jeugd.'
Wilfred: 'De afgelopen 8 jaar bij Sc Buitenveldert heb ik me kunnen ontwikkelen tot de trainer die ik ben. Coördinator van de O19-selectie ligt in het verlengde van mijn rol als hoofdtrainer. Ik zie er daarnaast enorm naar uit om de jonge gasten die onze jongste jeugd trainen te helpen in hun eerste stapjes in het trainersvak. Deze verbreding van taken in combinatie met de tweejarige verbintenis, maakt het voor mij mogelijk om goede afspraken te maken met mijn werk'.